sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pakkaskelejä

 
Nyt on pitänyt pakkaset pitkän aikaa yli 20astetta täälläpäin. Ei tunnu tulevan loppua näille pakkasille, koiralauma ollut taas useita päiviä sisällä yöt, osat päivästä ne ovat ulkona.

    Onhan Viskillä ja Pommilla toki niitte kaksoiskopissa lämpölamppu ja patteri ja paljon pehmikkeitä ja Retulla omassa kopissaan lämpölamppu ja peittoja, mutta silti on ni kylmä keli niin varmuuden vuoksi otetaa sit kaikki koirat sisälle ja täällähän ne mielellään nukkuu, Pommi vieressäni sängyssä, Retu pöydän alla ja Viski kopassaan. Pommi sisälle päästessään aina iltapäivällä juoksee varaamaan sohvasta suurimman tyynyn, ettei vaan Viski tai Retu veisi, tosin niitä ei kiinnosta koskaan edes maata sohvalla, ne viihtyy paremmin lattialla.

    Nyt on lenkkeilyt tosiaan jääneet vähemmälle, koska kylmyyden takia ei pitkälle viitti kävellä, naama paleltuu ja jos riittävän kylmä ni koirien tassut jäätyy, ainakin Retulla tuppaa silloin tällöin jäätymään.


   Asiasta toiseen, Retu täytti joulukuun 20. päivä sitten 12vuotta, on se aika hyvä ikä, mutta iän mukana tulee tietty vaivoja, syksyllä meni lonkka paikoiltaan kun sen metässä johonki juos, siitä se sitte parani ja agilityn ja tokon oon jättäny kokonaan pois, sillä Retun näkö ja kuulo on hieman huonontuneet ja eiköhän se ole totellut minua jo riittävän kauan niin hyvin, että mitäpä sitä enää käskemään.


  Toivotellaan teille koko porukka hyviä talvikelejä ja metästyksiä! Toivottavasti lauhtus edes vähäsen pian..
-Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti